Wat is de dikte van het materiaal dat gebruikt wordt voor de figuren?
Onze figuren worden gemaakt van 6 mm dik MDF. Wandborden worden gemaakt van 18 mm dik MDF. Ook staan er artikelen op die gemaakt zijn van 12 mm dik MDF. Wanneer u een andere dikte wilt hebben dan kunt u dat altijd vragen via de e-mail.

Kan ik zelf ook eigen ideeën aandragen?
Ja zeker, eigen ideeën zijn van harte welkom. U kunt via de e-mail of het contactformulier op deze website uw vragen hierover stellen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij hanteren een levertijd van maximaal 2 weken maar in de meeste gevallen verzenden wij de bestellingen binnen 1 week. De levertijd is ook afhankelijk van het aantal figuren dat u heeft besteld.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn  €7,75 ongeacht het gewicht van het pakket. Voor België en Duitsland is dit €8,50

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
Ja, het is mogelijk om je bestelling af te halen in Delft. Stuur ons een mail zodat we een afhaal moment kunnen afspreken.. 

Waarom zijn sommige figuurtjes groen?
We werken met restmateriaal. Hierdoor hebben we zoals groen als bruin MDF.

Ik wil een bestelling doen voor een hele school/BSO/dagverblijf (of andere instelling), rekenen jullie dan ook dezelfde prijs als in de webshop?
Wanneer u een groot aantal figuren wilt bestellen voor een hele school/BSO/dagverblijf (of andere instelling) kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen via info@kidsworx.nl